top of page

Orange the World 2023

Ontdek wat jij kunt doen!

Wereldwijd wordt jaarlijks een periode van #16days actie gevoerd om geweld tegen vrouwen te stoppen. Vanaf 25 november (de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) tot 10 december (internationale mensenrechtendag).  

Door Soroptimist Clubs in het Gooi werd ik gevraagd om zondag 26 november 2023 een workshop te verzorgen "Ontdek wat jij kunt doen" voor het thema van dit jaar Vrouwen in hun kracht - Veilig, overal en altijd.  

Neem contact met mij op als ik iets voor je organisatie kan betekenen met een workshop of training rond de #MeToo gespreksetiquette.


Ik baseer mijn werk onder andere op een literatuuroverzicht (Reacties op de onthulling van seksueel geweld : een literatuuroverzicht) van de Universiteit van Gent een een publicatie van Movisie, 

Maak het verschil!

Goed dat je bij het Krachtevent aanwezig was!

 

Wil jij het verschil maken voor mensen die seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben meegemaakt?

 

Heb je deze presentatie bijgewoond en zou je meer willen leren? Zou je meer over de achtergronden van seksueel grensoverschrijdend gedrag willen weten, de impact op iemands leven, carrière of studie? Wil je oefenen hoe je het gesprek aangaat met iemand die dit ervaren of juist gedaan heeft? Bekijk onze diensten of neem contact op voor een gastcollege, masterclass, workshop of training op maat.

bottom of page