top of page

Samenwerkingen

Samen zetten we ons in voor slachtoffers van seksueel geweld

Rosa_Legien OPENING OBA MERCATORPLEIN zw _ HEAR ME NOW_0112.jpeg

Seksueel geweld op de werkvloer, wat nu?

Bureau Vertrouwenszaken

Samen met traumseksuoloog Jeannette Dijkstra geef ik een tweedaagse training, die deelnemers diepgaande kennis geeft over seksueel grensoverschrijdend gedrag en de impact op de werkvloer.

 

Geschikt voor iedere professionals die medewerkers willen bijstaan die te maken hebben gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag, zoals ARBO- en HR-professionals, leidinggevenden, klachten commissies en beleidsmakers. 

Bonus voor gecertificeerde vertrouwenspersonen:  deze training is geaccrediteerd is met 18 BNS-punten.

  BV_edited.jpg
  Den Haag.png

  Samen Helen

  met Stijn Schenk

  Met Stijn Schenk zet ik mijn kennis en ervaring in als het gaat om het ondersteunen van de partners en omgeving van slachtoffers van seksueel geweld.
  Lees hier hoofdstuk 1 van de toolkit die we hebben geschreven om partners te ondersteunen en lees op de website ons aanbod van   keukentafelgesprekken, om koppels te helpen in een open gesprek.
  Samen geven we ook workshops op de werkvloer over de impact van seksueel grensoverschrijdend gedrag en hoe je hier als omstander (leidinggevende, HR-manager of vertrouwenspersoon) rekening mee dient te houden in zowel beleid als uitvoer.

  • Facebook
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn
  Rosa_Legien OPENING OBA MERCATORPLEIN zw _ HEAR ME NOW_0112.jpeg

  Luisteren naar verhalen over consent en seksueel geweld

  Met Rosa Koenen

  Samen met Rosa Koenen van Stichting Hear Me geef ik workshops 'Luisteren naar verhalen over consent en seksueel geweld'. Hierbij maken we gebruik van de luisterfragmenten van de expositie van Hear Me. We ervaren wat het luisteren naar ervaringen van seksueel geweld met ons doet en hoe we daarmee om kunnen gaan in een steunende reactie naar degene die het seksueel geweld heeft meegemaakt.

   Hear Me.png
   Sexual Healing Project.png

   Sexual Healing Project

   Stichting Together We Rise

   Stichting Together We Rise heeft een traject ontwikkeld om seksualiteit na seksueel geweld weer veilig te verkennen. Ik ben 1 van de 8 specialisten die een workshop geven. Bekijk het bericht op LinkedIn voor het hele programma.

   • Black Instagram Icon
   • LinkedIn
   bottom of page